AutoCAD


Hagyományosnak nevezhető digitális rajzolás és modellezés
A számítógéppel segített rajzolás és tervezés a korszerű modellezési és szimulációs szoftverek előszobájának tekinthető. Széleskörű népszerűségét egyszerű kezelhetőségének és széleskörű felhasználhatóságának köszönheti.  
Általános tervezéshez
A világ legismertebb és ipari szabvány adatcsere formátumát (DWG) adó tervezőszoftvere. Windows-ra és Mac-re, valamint mobiltelefonokra és tabletekre.
Építészethez
Építészeknek tervezett AutoCAD a szakág igényeinek megfelelő fal, födém, nyílászáró, rúdelem objektumokkal és átfogó projektkezeléssel. 
MagiCAD
Épületgépészethez és épület-villamossághoz
Az épületgépész és -elektromos tervezők AutoCAD megoldása az AutoCAD Architecture alapjaira építve. A légcsatorna, cső, kábeltálca elemek mellett hasznos szolgáltatása a beépített elemek ütközésvizsgálata.
Szerkezettervezéshez - Advance Steel
Gyártmány és csomóponti tervek készítésére szakosított AutoCAD, mely közvetlenül képes együtt dolgozni az Revit  épületmodellező és az Robot Structural Analysis Professional végeselem módszerű számító programokkal.
2D rajzoláshoz - AutoCAD LT 
Belépő szintű termék részletrajzok és koncepció ötletek rögzítéséhez. Csomagban Revit LT szoftverrel együtt saját tempójában állhat át a 3D tervezésre.
Oktatás
A CAD és BIM szoftverek együtt gyűjteményben is elérhetők a különálló licenszeknél jelentősen kedvezőbb áron.