Leica

Leica a BIM folyamat szolgálatában

A szoftver kritikus szerepet játszik a nagyfelbontású pontfelhők hatékony kezelésében és segíti a mérnöki információk gyors kinyerését. A HDS Szoftvercsalád teljes skáláját lefedik az alkalmazás-specifikus és iparral összefüggő Cyclone modulok. Ezek még könnyebben és hatékonyabban dolgoznak a pontfelhőkkel, mint bármikor ezelőtt.

Leica eszközök

Leica Cloudworx

A Leica CloudWorx termékcsalád egy plug-in feldolgozási képességet biztosít a legnépszerűbb CAD rendszerek számos képviselőjéhez, mint például AutoCAD, Revit, Microstation, PDS és PDMS. 

  • AutoCAD felhasználók hatékonyan dolgozhatnak a nagyméretű pontfelhőkkel közvetlenül az AutoCAD eszközök és parancsok használatával! A CloudWorx alkalmazás egyszerű eszközöket ad a pontfelhő adatokból álló szeletek megtekintéséhez és a velük való munkához annak érdekében, hogy felgyorsítsa a 2D rajz készítését. Erőteljes új modellező eszközök teszik lehetővé a megvalósult csővezetékek és más 3D szerkezetek létrehozását pontfelhő adatokból AutoCAD környezetben.
  • A Leica CloudWorx a Revit programhoz, egy plug-in áttörési lehetőség a lézer szkennerek által begyűjtött megvalósulási pontfelhő adatok hatékony felhasználásában, közvetlenül a Revit programon belül a meglevő épületek jobb BIM modellezésében. Ez nagyon hasznos a BIM tevékenységek széles tartományában, beleértve a felújításokat és új építéseket a teljes életcikluson keresztül az épületek vagyontárgyi és birtok kezelését. Ez egy virtuális látogatási lehetőséget biztosít Revit programon belül, a felvett valóság teljes és tökéletes látványával együtt.

Leica DISTO™ termékcsalád

Innovatív kézi lézertávmérők távolságok, területek, térfogatok egy gombnyomásra történő gyors és egyszerű méréséhez. Takarítson meg időt és pénzt, növelje a versenyképességet modern mérési módszerek alkalmazásával.

Leica 3D DISTO™

Nagy szoba? Nincsenek derékszögek? Ferde falak? Sok részlet? Nehézkes hozzáférés? Nincs ok az aggodalomra: A Leica 3D Disto mindent megmér, amire Önnek szüksége van. Létra? Mobil emelvény? Nyugodtan hátrahagyhatja őket. Nincs kéznél állvány? Nincs különbség – egyszerűen helyezze a 3D Disto eszközt egy asztalra vagy a padlóra. Vízszintbe állítás? Nem szükséges. Fényképek a dokumentációhoz? Nem probléma, a beépített kamera biztosítja a képeket.

Leica HDS rendszerel

Bármely projekt esetében nagyon fontos, hogy a megfelelő eszközöket vonultassuk fel. A megvalósulási felmérésekhez, a topográfiai felmérésekhez, a részletmérésekhez és a mérnöki felmérésekhez mind inkább járható út a Leica Nagy-Felbontású Felmérési rendszer (High Definition Surveying: HDS rendszer) használata. A Leica HDS megoldások új szabványokat alapítottak az elvégzendő munka módszerei között.

Szolgáltatásaink »