Létesítményüzemeltetés - IBM Maximo

Létesítményüzemeltetési rendszerek kompromisszumok nélkül

Az IBM Maximo Asset Management megoldások egy pontról történő vezérlést biztosítanak minden típusú eszközhöz – a termelési, infrastrukturális, tárgyi, szállítási és kommunikációs eszközökhöz egyaránt – mivel lehetővé teszik azok egyetlen közös platformról való kezelését. Ez a platform lehetővé teszi a bevált gyakorlat, leltárak, erőforrások és a személyzet megosztását és betartatását. Optimalizálhatja az eszközök teljesítményét, és biztosíthatja a befektetések legjobb megtérülését. 

Közvetlen Autodesk Navisworks BIM kapcsolattal!
Az összevont szakágakat tartalmazó modellt közvetlenül viheti fel a rendszerbe. 

A Maximo Asset Management hat felügyeleti modult tartalmaz egyetlen fejlett, szolgáltatásorientált architektúrában.

  • Eszközgazdálkodás – Olyan irányítási képességekre tehet szert, amelyekre szüksége van az eszköz- és helyszínadatok hatékony nyomon követéséhez és kezeléséhez egy eszköz teljes élettartama során.
  • Munkafelügyelet – A tervezett és nem tervezett munkafeladatokat egyaránt kezelheti, a kezdeti kéréstől kezdve a végrehajtás befejeztéig, valamint a tényszámok rögzítéséig.
  • Szolgáltatáskezelés – Szolgáltatásajánlatokat definiálhat, szolgáltatási megállapodásokat (SLA-kat) hozhat létre, proaktívabb módon felügyelheti a szolgáltatási szintek biztosítását, és továbbítási eljárásokat valósíthat meg.
  • Szerződéskezelés – Teljes támogatáshoz juthat, legyen szó akár beszerzési, lízingelési, bérleti, jótállási, munkadíjjal kapcsolatos, szoftverekkel kapcsolatos, minta-, keret-, vagy felhasználói szerződésekről.
  • Leltárkezelés – Megismerheti az eszközökkel kapcsolatos leltár részleteit és annak használati módját, beleértve az olyan kérdésekre adott válaszokat mint: mi, mikor, hol, mennyi és milyen értékű.
  • Beszerzéskezelés – Támogathatja a vállalati szintű beszerzések, például a közvetlen beszerzések és a leltárfeltöltések minden egyes fázisát.

Kapcsolatfelvétel >>