top of page
Revit.png

A teljes magasépítési szegmenst lefedő platform szoftverei szakágakra specializálódott tervezők feladatiakra szabottan is érhetők. A BIM munkafolyamatra fejlesztett Revit modell a legtöbb szakág részvevői számára segítség.


Építészeknek

Tervezőeszköz integrált koncepciómodellező és energetikai eszközökkel a korai döntéshozatalhoz. Egyszerűen elsajátítható eszközök a zökkenőmentes bevezetéshez és használathoz. Integrált modell alapú dokumentáció a hibák megelőzéséhez. Közvetlen kapcsolattal rendelkezik az 3ds max szoftverrel, a professzionális látványtervek készítéséhez.


Épületgépészeknek és épület-villamos tervezőknek

Építész modellben közvetlenül dolgozni képes épületgépészeti, és elektromos BIM szoftver. Beépített fűtési és hűtési hőigény számítás, légtechnikai és folyadékos rendszer méretezés, feszültségesés számítások. Modell alapú dokumentáció és kigyűjtés. Integrált energetikai számítója mellett a felhő alapú Insight 360 is használható. 

Épületgépészeti és építéményvillamos tervezéshez a MagiCAD kiegészítő moduljait ajánljuk.

Szerkezettervezőknek

Építész modellt közvetlenül is felhasználni képes szerkezettervezői BIM alkalmazás. Beépített számításain felül integráltan működik együtt az Robot Structural Analysis Professional végeselem módszerű, és az Advance Steel gyártmánytervezésre szakosított szoftverekkel.

 

A szoftverek funkciói iparági gyűjteményben használhatók ki leginkább, ahol a fent említett tervező, megjelenítő és számoló szoftverek integráltan megtalálhatók. 

Korszerű tervezőrendszerekben napjainkban már elengedhetetlen a grafikus programozás és parametrikus tervezés lehetősége. 

 

Belsőépítészeknek és kisebb irodáknak

Revit LT csökkentett funkcionalitású változatban is elérhető 3D modellező eszköz a "nagy" Revittel szoros együttműködésben, 3D-ben.

Integrált felhő szolgáltatások: 

Revizto cloud BIM
bottom of page