top of page
AutoCAD.png

Hagyományosnak nevezhető digitális rajzolás és modellezés
A számítógéppel segített rajzolás és tervezés a korszerű modellezési és szimulációs szoftverek előszobájának tekinthető. Széleskörű népszerűségét egyszerű kezelhetőségének és széleskörű felhasználhatóságának köszönheti.  
Általános tervezéshez 
A világ legismertebb és ipari szabvány adatcsere formátumát (DWG) adó tervezőszoftvere. Windows-ra és Mac-re, valamint mobiltelefonokra és tabletekre. 

Építészethez

Építészeknek tervezett AutoCAD a szakág igényeinek megfelelő fal, födém, nyílászáró, rúdelem objektumokkal és átfogó projektkezeléssel. 


Épületgépészethez és épület-villamossághoz 

Az épületgépész és -elektromos tervezők AutoCAD megoldása az AutoCAD Architecture alapjaira építve. A légcsatorna, cső, kábeltálca elemek mellett hasznos szolgáltatása a beépített elemek ütközésvizsgálata.


Szerkezettervezéshez - Advance Steel 

Gyártmány és csomóponti tervek készítésére szakosított AutoCAD, mely közvetlenül képes együtt dolgozni az Revit  épületmodellező és az Robot Structural Analysis Professional végeselem módszerű számító programokkal. 

Építőmérnöki szakágakhoz - Civil 3D

Tereprendezés, út és vasút nyomvonalak szerkesztése kossz és mintakeresztszelvény elemekkel. Gravitációs és nyomás alatti közműhálózatok tervezése, és méretezése. 

Ipari tervezéshez - Plant 3D 

Csőosztály és szerkezet tervezés készletgazdálkodással, kapcsolási rajzokkal (P&ID) és axonometria generálással. 

2D rajzoláshoz - AutoCAD LT 

Belépő szintű termék részletrajzok és koncepció ötletek rögzítéséhez. Csomagban Revit LT szoftverrel együtt saját tempójában állhat át a 3D tervezésre.

A CAD és BIM szoftverek együtt gyűjteményben is elérhetők a különálló licenszeknél jelentősen kedvezőbb áron.

bottom of page